Fashion Photo

My Grandma’s Backyard – Editia a VIII a (MGB 8)

Posted on: April 1, 2009

My Grandma’s Backyard – Editia a VIII a, MGB 8
Ceai si arta aleasa

12 aprilie, ora: 12.00 – 18.30
Club Embassy, Lahovari 8
Intrare: 15 RON (8 RON – consumatie)

Cea de-a opta editie MGB prilejuieste o intalnire muti-disciplinara, avand in centrul atentiei ceaiul si cultura care il insoteste. Expozitia se va desfasura la etajul 1 al clubului, iar parterul va fi destinat socializarii, lecturii si gustarii de ceai si bunatati.

Coltul de haine, accesorii si obiecte de design va fi ca deobicei plin de creatile unor artisti designeri deja consacrati, printre care Diana Enciu, Arina Varga, Coca Zaboloteanu, Atelier M12, Acarete, Diana Bobar, Josephine, Dana Coteanu, etc.
In premiera, vor participa si artisti care se ocupa cu manufactura cartilor (Dinu Bodiciu), papusilor urbane , iar editia de fata va gazdui, de asemenea, o expozitie foto semnate Mara Ploscaru, Vlad Birdu, Adi Bulboaca.

Standul editurii Humanitas lanseaza romanele:”Foc in pavilionul de ceai” de Ellis Avery si “Ultima concubina” de Lesley Downer.

Invitat special:

Jean- Lorin Sterian : nascut la 5.06.1975, in Constanta. Absolvent al Facultatii de Filosofie-jurnalistica, Universitatea Spiru Haret. Scriitor, redactor mass-media SF. Debut SF in 1995, in CPSF Anticipatia cu La pescuit. Volum personal: Baltazar si hazardul (Ed. Metafora, 1997). A publicat in: CPSF Anticipatia, Jurnalul SF, Supernova, News Letter SF, Telegraful de Piatra Neamt, Quadrant, Jurnalul de Bucuresti, Andromeda Fiction, Radio Tineret, Contemporanul, Viata Romaneasca, ArtPanorama, Averstiment din nord-est, Impartial de Bacau, String. A obtinut opt premii in concursurile de profil si vine la editia aceasta a MGB sa-si prezinte cartile insotite de o sesiune de autografe.

Concurs
Impreuna cu revista Petocuri.ro se va organiza concursul Loc de dat cu tocul in care cele mai frumoase perechi de pantofi cu tocuri vor fi fotografiate, iar cele mai impresionante exemplare vor fi recompensate cu un premiu de marca. Locul I: o pereche de pantofi semnata Coca Zaboloteanu; Locul II = un pandantiv ; Locul trei = o carte.

Contact: gabrielamariavlad@gmail.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: